loading...

Kocka na kocki pa fensi kremica savršen je desert za nedjeljno poslijepodne uz kavu i pričice s najdražom prijateljicom.


Sastojci

    1 Punjeni muffins s okusom vanilije Dolcela
    1 jaje
    100 ml ulja
    150 ml vode
    150 ml mlijeka

    Ganache:
    100 ml Šlaga 5 + Dolcela
    100 g čokolade





Priprema

    1.
    Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu te miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute).
    2.
    Smjesu izlijte u posudu za pečenje (32x22 cm) obloženu papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20 minuta. Pustite da se biskvit ohladi.
    3.
    U hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne (1-2 minute). Kremu odmah nanesite preko biskvita i poravnajte.
    4.
    Za ganache, čokoladu natrgajte i prelijte vrelim slatkim vrhnjem. Miješajte da se čokolada otopi i postane kremasta.

Posluživanje

Kolač narežite na kocke i ukrasite ganache kremom.
Savjet

Ako volite kremaste kolače u gotovu kremu umiješajte 100 ml tučenog Šlaga 5+ Dolcela.




preuzeto sa : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar