loading...

SENZACIONALNO: Filipinski doktor pronašao lijek za DIJABETES u samo 5 minuta!


Poznato je da je dijabetes jedna od najzastupljenijih i najozbiljnijih bolesti današnjice te da je čak i opasna po život iz razloga što vremenom poćinje uticati na organe poput bubrega te izazvati razna oštećenja, dovesti često do amputacija i sljepila.



dijabetes-5-minuta

Prema Internacionalnoj Dijabetes Federaciji u Filipinima postoji najveći broj oboljelih od ove opake bolesti u svijetu. Iako su sprovedena brojna istraživanja do lijeka za dijabetes tip 1 se nije došlo, izbor je samo inzulin.

Međutim, nedavno je Dr. Jaime Dy-Liacco otkrio da je pronašao konačno lijek za dijabetes! On se u svom dugogodišnjem istraživanju posvetio pronalasku lijeka za ovu veoma tešku bolest.

Naime, on je napravio mješavinu koja sadrži minerale koji su potrebni za borbu protiv dijabetesa. Najbolje od sve jeste što za njenu pripremu vam treba samo nekoliko sastojaka i 5 minuta vašeg vremena.

Sastojci

    12 komada ljute paprike Siling labuyo
    2 sirova jaja
    1/2 kašičice morske soli

Priprema i način korištenja

Isjeći i samljeti paprike pa ih dobro pomiješati sa 2 jaja. Na kraju dodajte pola kašičice morske soli i to je to. Vaš lijek je spreman i možete ga popiti.

Pogledajte video:





Izvor: megagiga.info
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar