loading...
Vocna torta koja se topi u ustima i osvezava - Vocnu krem tortu napravicete za manje od pola sata . Na moj nacin!
Sastojci
2 vrecice slag krem ( ukupno 360 grama )
250 gr jagoda
250 g sezonsko voca po izboru
250 g creme freishe ( kiselo vrhnje, kisela pavlaka
Svezi cedjeni sok od 2 narance
Gotova piskota za torte ili keks
Priprema
1.
Posebno izmiksajte obe vrste voca sa stapnim mikserom ( u glatku smesu a mozete po zelji da ostavite i malo voca u komadicima ). izmiksanom vocu dodajte po 180 g Slag krem. Dobro promesajte i sa mikserom izmiksajte u cvrst krem. Iskopcajte mikser i kremama dodajte po 125 grama creme freishe ili punomosnog kiselog vrhnja. Sjedinite kreme
2.
Postavite na tacnu piskotu pa je dobro poprskajte svezim cedjenim sokom od pomorandze, premazite je sa kremom od sezonskog voca, prekriste drugom korom, poprskajte svezim sokom, premazite kremom od jagoda. Po zelji dekorisute kremom od slatkog vrhnja i vocem. stavite tortu u frizider da se ohladi.
3.
Ako tortu pravite sa keksom, keks umakajte u sok od sveze cedjenje pomorance.
preuzeto sa : coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar