Sastojci:
Namirnice za biskvit:
-6 jaja
-6 kašika šećera
-2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
Namirnice za kremu:
-6 jaja
-6 kašika šećera
-2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
-1 margarin (250 gr)
-2 šlag kreme od čokolade
-mrvice ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Biskvit:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka.
Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje i na kraju snijeg od 6 bjelanjaka.
Izliti u kalup za tortu i peći oko 20-tak min na 160 C.
Krema:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka.
Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje, pa snijeg od 6 bjelanjaka i na kraju omekšali margarin.
Sve dobro izmiješati.
Ohlađen biskvit premazati kremom i na kraju ukrasiti sa šlagom i šarenim mrvicama ili ribanom čokoladom.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar