Sastojci:
Za biskvit:
-4 jaja
-180 g šećera
-100 g oraha
-1 list oblatne
Za kremu:
-200 g maslaca
-1 žumanjak
-150 g šećera u prahu
-4 žlice jake kave
Za posipavanje:
-2 žlice mljevenih oraha
Priprema:
Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte, zatim dodajte mljevene orahe i na kraju umiješajte čvrsti snijeg od bjelanjaka.
Tepsiju premažite maslacem, na dno stavite oblatnu, na nju izlijte pripremljenu smjesu i stavite ju peći na temperaturu od 150°C 10-15 minuta.
Pečeno tijesto ohladite i premažite kremom.
Priprema kreme: maslac i šećer pjenasto izmiješajte, zatim dodajte žumanjak i postepeno umiješajte hladnu kavu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar