loading...

RAFFAELLO TORTA ZA 30 MINUTA! POGLEDATE RECEPT!


Sastojci:

– 9 bjelanjaka

– 15 zlica secera

– 3 zlica krusnih mrvica



– 30 dkg kokosa + malo za posuti za ukras

– 1,5 litra mlijeka + cca 3 dcl za natopiti kore

– 20 dkg gustina

– 25 dkg margarina ili maslaca

– 10 dkg secera za kremu

Priprema

Biskvit: Izraditi snijeg od 3 bjelanjaka, dodati 5 zlica secera, 1 zlicu mrvica i 10 dkg kokosa. Peci u zagrijanoj pecnici na cca 180 stupnjeva 10-15 min (provjeriti cackalicom). Gotovi biskvit natopiti sa cca 1 dcl hladnog mlijeka. Peci 3 biskvita (ukupno 9 bjelanjaka, ostane 9 zumanjaka). Za okrugli kalup promjera cca 26 cm.

Krema: U litru i pol mlijeka ukuhati gustin i secer. U hladno dodati margarin.

Slagati: kora, fil, kora, fil, kora, fil, posuti kokosom i dobro ohladiti.



Izvor: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:

Related Posts:

Nema komentara:

Objavi komentar