loading...
Zapečena teletina
Sastojci:
4-6 teleća odreska
sol,papar
25 dag šampinjona
2 kuhana krumpira
2 v.žulja
250 ml bešamel umaka
5 dag ribane gaude
Priprema: Vrijeme pripreme:45 min Težina:Jednostavno za (4osobe)
Teleće odreske operite i posušite,zatim ih raspolovite i začinite s soli i paprom.Šampinjone usitnite.Gljive popržite na vrućem ulju.Odreske kratko popržite s obje strane da se malo zapeku.
Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva.Krumpir(skuhani) ogulite i narežite na tanke ploške.Krumpir i odreske poslažite u slojevima u kalup za složence.
Po vrhu rasporedite ispržene šampinjone.
Preko povrća i mesa prelijte bešamel umak(kupljeni ili napravite domaći) i pospite sirom.Pecite oko 20 minuta,a prije posluživanja pospite sjeckanim začinskim biljem.
Nema komentara:
Objavi komentar