loading...

Zapečena teletina


Sastojci:

    4-6 teleća odreska
    sol,papar 
    25 dag šampinjona 
    2 kuhana krumpira
    2 v.žulja 
    250 ml bešamel umaka
     5 dag ribane gaude


Priprema: Vrijeme pripreme:45 min Težina:Jednostavno za (4osobe)

Teleće odreske operite i posušite,zatim ih raspolovite i začinite s soli i paprom.Šampinjone usitnite.Gljive popržite na vrućem ulju.Odreske kratko popržite s obje strane da se malo zapeku.

Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva.Krumpir(skuhani) ogulite i narežite na tanke ploške.Krumpir i odreske poslažite u slojevima u kalup za složence.

Po vrhu rasporedite ispržene šampinjone.

Preko povrća i mesa prelijte bešamel umak(kupljeni ili napravite domaći) i pospite sirom.Pecite oko 20 minuta,a prije posluživanja pospite sjeckanim začinskim biljem.
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar