loading...

Čokoladna torta

Dolcela Chococake mješavina je za pripremu torte okusa čokolade i lješnjaka. Ova poslastica oduševit će sve ljubitelje čokoladnih torti i kolača, a idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.



Sastojci

     1 Chococake Dolcela By Podravka
     3 žlice mlijeka
     60 g maslaca
     500 ml mlijeka
     150 g Nadjeva od višanja Podravka By Podravka
      čokoladni ostrušci za ukrašavanje

Priprema

    1    Podlogu za kolače pripremite prema uputi na ambalaži i ostavite u hladnjaku najmanje 20 minuta.
    2    Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
    3    Podlogu za tijesto izvadite iz hladnjaka i premažite sa 150 g Podravkina nadjeva od višanja.
    4    Preko nadjeva rasporedite kremu i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.
    5    Ohlađenu čokoladnu tortu pospite čokoladnim ostrušcima i poslužite.
    6    Možete ukrasiti i šlagom te svježim višnjama ili višnjama iz kompota.

izvor: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar