Dolcela Chococake mješavina je za pripremu torte okusa čokolade i lješnjaka. Ova poslastica oduševit će sve ljubitelje čokoladnih torti i kolača, a idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.
Sastojci
1 Chococake Dolcela By Podravka
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
500 ml mlijeka
150 g Nadjeva od višanja Podravka By Podravka
čokoladni ostrušci za ukrašavanje
Priprema
1 Podlogu za kolače pripremite prema uputi na ambalaži i ostavite u hladnjaku najmanje 20 minuta.
2 Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
3 Podlogu za tijesto izvadite iz hladnjaka i premažite sa 150 g Podravkina nadjeva od višanja.
4 Preko nadjeva rasporedite kremu i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.
5 Ohlađenu čokoladnu tortu pospite čokoladnim ostrušcima i poslužite.
6 Možete ukrasiti i šlagom te svježim višnjama ili višnjama iz kompota.
izvor: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar