Sastojci:
-200 ml jogurta
-1 čaša šećera
-½ čaše ulja
-1 Vanilin šećer Dolcela
-2 jaja
-2 čaše brašna
-1 Prašak za pecivo
-200 g Nadjeva od višanja
Za posipavanje:
-šećer u prahu
Priprema:
U dubljoj zdjeli pjenasto izmiješajte jaja, šećer i vanilin šećer.
Nakon toga umiješajte jogurt, brašno pomiješano s praškom za pecivo i ulje.
U namašćen i pobrašnjen pleh (35×20 cm) izlijte pripremljenu smjesu i pecite u zagrijanoj pećnici na 180°C oko 15 minuta.
Pleh izvadite iz pećnice, a po tijestu rasporedite nadjev od višanja.
Vratite ga u pećnicu i nastavite peći još 15 minuta.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar