Sastojci:
Ništa posebno
-2 dl vrhnja za šlag
-150 gr čokolade za kuhanje
-250 gr petit keksa samljeti
-125 gr margarina
Za dekoraciju
-50 gr čokolade za kuhanje
-50 gr bijele čokolade
-nešto kokosovog brašna
-nešto šarenih mrvica ili konfeta
Priprema:
Zagrijati vrhnje do ključanja.
Staviti izlomljenu čokoladu i miješati da se otopi.
Skinuti s vatre i dodati margarin također miješajući da se otopi.
U takvu tečnu smjesu umiješati mljeveni keks i ostaviti da se smjesa dobro ohladi.
Od smjese pomalo odvajati i oblikovati kuglice ili drvca.
Za drvce na dlanu držati dno ravnim, a izvlačiti vrh prstima dok se ne dobije željeni oblik.
Otopiti čokoladu pa prelijevati dio crnom, a preko nje bijelom čokoladom ili uvaljati u kokos, šarene mrvice te konfete
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar