Sastojci:
30 g želatine
300 ml vode
400-500 g šećera u prahu
5 žlica bananko milkshake praha ili arome banane
250 g čokolade
125 g margarina
6 žlica ulja
Priprema:
Želatinu stavimo u 100 ml vode dok ne nabubri.
U preostalih 200 ml vode dodamo šećer te provrimo dok se šećer ne otopi.
Dodamo nabubrenu želatinu te kuhamo dok se i želatina ne otopi.
Maknemo sa štednjaka i dodamo aromu banane ili milkshake prah od banana.
Smjesu miksati 15-20 minuta, dok se ne zgusne.
Istresti ju u kalup te ostaviti u hladnjaku preko noći da se dobro učvrsne.
Narezati na štangice te napraviti čokoladnu glazuru od čokolade, margarina i ulja otopljene na pari.
Kad se malo ohladi, preliti preko štangica.
Izvor: (www.njamnjam.co)
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar