Od pripreme torte često odustanete jer znate da će vam za pečenje kora i komplikovane filove trebati mnogo vremena.
Sastojci
pakovanje piskota
150 g cokolade za kuvanje
125 g maslaca
200 g secera u prahu
5 zumanaca
100 g seckanih oraha
100 g suvog grozdja
6 kesica slaga
Priprema
Umutiti maslac sa secerom, dodati zumanca, zatim otopljenu cokoladu, ,suvo grozdje , seckane orahe i na kraju umucena 3 slaga.
Kalup za tortu obloziti aluminijumskom folijom, potapati piskote u mleko sa malo instant kafe i redjati uspravno. Kada se poredjaju sve piskote u sredinu sipati fil i ostaviti u frizider da stoji 12 sati.
Izvaditi tortu iz kalupa, skinuti foliju i ukrasiti tortu sa preostalim slagom.
Foto: carobnirecepti.blogspot.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar