loading...

Preskače vam srce ili vas probada u grudima? Lek star 800 godina otkloniće vam sve tegobe

Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini.




Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini.
Ovaj prirodni lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.

Potrebno je:

– 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)
– litar domaćeg crnog ili belog vina
– dve kašike vinskog sirćeta
– 300 gr prirodnog meda

Priprema:

10 svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.

Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minuta. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.




Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

Ukoliko vam nije jasan recept kliknite ispod na video i pogledajte video zapis vezan za recept:
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar