Sastojci:
Biskvit:
2 cijela jaja
1 šalica šećera
1 šalica ulja
1 šalica mlijeka
2 šalice oštrog brašna
1 vanilin šećer
1 prašak za pecivo
Nadjev:
1 kravlji sir (oko 5o dag, a može i više)
3 cijela jaja
1 kiselo vrhnje
1 vanilin šećer
šećera po želji
1 žlica oštrog brašna
malo korice od limuna
Priprema:
Za biskvit izmiksati sve sastojke. Protvan namazati margarinom i posipati brašnom. Polovicu smjese uliti u protvan i staviti peći.
Za nadjev sve sastojke miješati dok ne dobijemo finu, jednoličnu kremu. Tim nadjevom prekriti tijesto, te preostalu polovicu mase za tijesto. Peći još pola sata. Toplu pitu posipati šećerom u prahu.
Izvor: www.coolinarika.com
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar