Nevjerovatno šta će se desiti: Stavite čehno bijelog luka u usta i sačekajte nekoliko minuta!


Bijeli luk – fantastičan proizvod, neprocjenljivih korisnih osobina. Ovo fantastično povrće posjeduje antibakterijska svojstva, liječi mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen.

bijeli-luk-pixabay

U kineskoj medicini bijeli luk se koristi za potpuni oporavak organizma.Uzimaju mali čen bijelog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom,“šetajući“ po usnoj duplji. Ova procedura se radi ujutro tokom 30 minuta, kada je u našim ustima „đubrište“.

Efekat sisanja bijelog luka zaista je zapanjujući. Pljuvačka, zajedno sa hranljivim korisnim materijama dospijeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, bijeli luk jača usnu duplju i desni prestaju krvariti, piše portal uspesnazena.com!

Nakon procedure, bijeli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, osjeća miris, ubaciti u usta zrno kafe, ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mlijeka će potpuno ukloniti miris bijelog luka iz usta.

Zašto stavljati bijeli luk u usta?

    Bijeli luk odlično čisti krv
    Stimuliše apetit
    Štiti od epidemije gripa i drugih respiratornih bolesti
    Nevjerovatna ojačava imunitet
    Koristan kod anemije
    Liječi hronični bronhitis
    Pomaže kod bolesti bubrega i bešike
    Čisti kožu

Ako vam predstavlja problem staviti cio čen bijelog luka u usta, počnite sa četvrtinom čena ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu.
Sa ovim receptom se ranije nisam susretala. On je zaista veoma djelotvoran. Provjerila sam ga na sebi:

Pošto sam jedno vreme bila anemična (posljedica kursa agresivne hemioterapije), koristila sam dosta industrijskih preparata koji sadrže gvožđe. Dakle, ukinula sam ih i počela sam sisati bijeli luk, svako jutro. Nakon mjesec dana odradila sam laboratorijske nalaze krvi. Zamislite moje iznenađenje kada sam uvidjela da je moj hemoglobin 130 jedinica, pre je bio samo 90!

Ispričala sam za ovaj recept svojoj prijateljici, koja svake jeseni i proljeća počinje sa „magarećim“ kašljem. Znate na šta mislim, kašljete, poput psećeg laveža, i mislite da ćete dušu povratiti. Počela je sisati bijeli luk i postala fanom ove metode, jer kašalj je postepeno nestajao.

Njen muž je imao probleme sa bubrezima (mislim da je imao kamen, sada se ne sjećam), u urinu je bilo krvi. Počeo je sisati bijeli luk, urin je postao čist, očistila se i koža.Ovakvih slučajeve isceljivanja je mnogo. Upornim korišćenjima ovog recepta ljudi postižu veoma dobre rezultate.

Probajte i vi ovaj način, i podijelite svoja iskustva, koja će biti dragocena kako za vas, tako i za sve naše čitaoce. Jer znanje je kao ljubav, djeljenjem se umnožava. Budite zdravi!

Izvor: uspesnazena
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar