loading...

SEKSI STOMAK ZA 5 MINUTA: Trbušnjaci vam neće istopiti salce, ali ovo hoće!

Žudite za vitkim i ravnim stomakom? Želite da istopite “šlauf” i imate struk kao osica? Evo šta bi trebalo da uradite...

Mnogi fitnes treneri tvrde da klasični trbušnjaci nisu najdelotvornije vežbe za ravan stomak, jer aktiviraju samo jednu grupu trbušnih mišića. Ako imate masne naslage na stomaku, prvo što bi trebalo da uradite jeste da iste te masne naslage istopite.

Pravo rešenje za to je da izvodite vežbe koje ciljaju na abdominalne mišiće iz više uglova, i to tri-četiri puta nedeljno. Za izvođenje ovih vežbi neće vam biti potrebno više od pet minuta dnevno.

Sklekovi

Zauzmite položaj za sklekove, neka vam telo bude podignuto i u ravnoj liniji. Zadržite se u tom položaju od 30 do 60 sekundi. Ponovite vežbu.

Skokovi iz čučnja

Zauzmite stojeći položaj s razmaknutim stopalima. Spustite se u duboki čučanj, a onda skočite (visoko). Izvodite ovu vežbu u dva serije od po 15 ponavljanja.

Rezultati će biti vidljiviji ako paralelno sa vežbanjem regulišete ishranu. Izbacite loše masnoće i belo brašno, jedite što više svežeg voća i povrća. Naravno, ne zaboravite na hidrataciju - dnevno popijte makar dva litra vode, kako biste ubrzali metabolizam i izbacili toksine.

U borbi protiv masnih naslaga poslužite se ovim čarobnim napitkom, a pomoći će vam i ako svako jutro započnete ovim izuetno delotvornim doručkom koji vam garantuje skidanje kilograma.

Izvor: Večernji.hr
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar